Niet chemische bestendige vacuümpompen van Vacuubrand

Geschikt voor eenvoudige processen waarbij geen chemicaliëndampen of water in de pomp terecht kunnen komen. Bent u op zoek naar wel chemisch bestendige pompen? Kijk dan hier.

18 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

18 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Niet-chemisch bestendige vacuümpompen

De aluminium design membraanpomp van VACUUBRAND is een perfecte match voor vele toepassingen in het laboratorium & industrie, omdat deze olievrij en fluisterstil is en omdat hij zo weinig onderhoud vereist.

Membranen hebben een bijzonder lange levensduur en sluiten de aandrijfruimte hermetisch af van de pompkamer om mechanische onderdelen te beschermen tegen corrosie.

De pompen halen hun opvallend hoge prestaties uit het hoge volume van de pompkamer ten opzichte van de minimale dode ruimte.

Zeer flexibele FKM-dubbelmembranen met weefselversterking zorgen voor een extreem lange levensduur van het diafragma.

De pompen werken absoluut olievrij en hebben geen glijdende componenten in het gaspad.

Bij normaal gebruik zijn ze volledig vrij van schuren.

Naast het bijdragen aan de lange onderhoudsintervallen elimineert het gebrek aan slijtage ook het grootste deel van de deeltjesvormige onzuiverheden die vaak worden gegenereerd in scroll- of zuigerpompen.

Dit maakt VACUUBRAND diafragmapompen de juiste keuze voor schone toepassingen.

Enkele voordelen op een rij

- innovatieve aansluitingen in de nieuwe NT-modellen zorgen voor zeer lage leksnelheden voor uitstekende stroomsnelheden onder vacuüm en langdurige stabiliteit op de lange termijn, zelfs na duizenden bedrijfsuren.

- geen slijtage, daardoor stof- en contaminatievrij

- lange diafragma- en kleplevensduur: gemaakt van zeer flexibele FKM, met weefselversterkte dubbele membranen voor verbeterde stabiliteit op lange termijn

- nieuw & gepatenteerd systeem in NT pompmodellen zorgen voor een unieke stille & trillingsarme werking

terug naar top