Vacuubrand ATEX pompen

Explosievrije uitvoeringen van zowel de motor als het pomphuis

9 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Van laag naar hoog sorteren

Wanneer bedoeld voor gebruik in gebieden met een explosieve atmosfeer, vereist Richtlijn 94/9 / EG van de Europese Gemeenschap (ATEX) apparatuur volgens ATEX-normen.

VACUUBRAND biedt categorie 2 chemie membraanpompen en vacuümsystemen conform ATEX (voor gebruik in zones waar een explosieve atmosfeer waarschijnlijk zal optreden).

Deze chemische membraanpompen zijn geschikt voor dergelijke locaties omdat ze sterk bestand zijn tegen chemicaliën, olievrij zijn, geen glijvlakken hebben, en de expansiekamer is hermetisch afgesloten tegen de aandrijfzone.

ATEX chemische pompopstellingen met oplosmiddelcondensatie zorgen voor veilig, handig vacuüm, terwijl het milieu wordt beschermd.

De ATEX chemie diafragma pompen en vacuümsystemen zijn nu ook leverbaar met variabele snelheidsmotor voor vacuümregeling als VARIO®-versie.

Het VACUUBRAND assortiment van ATEX chemie diafragma pompen wordt aangevuld met een ATEX vacuümmeter met uitstekende corrosiebestendigheid en stabiliteit op lange termijn.

(Opmerking: De naleving van de EG-richtlijn 94/9 / EG garandeert niet dat soortgelijke codes in landen buiten de EG zijn nageleefd. Deze pompen zijn niet beschikbaar op alle locaties. Neem contact op met uw lokale VACUUBRAND-vertegenwoordiger voor beschikbaarheid.)

terug naar top